Παντελόνι ή φούστα; 6 outfits για να γιορτάσεις την Πρωτομαγιά με στυλ στη φύση

Ναταλία Κατσακιώρη
Παντελόνι ή φούστα; 6 outfits για να γιορτάσεις την Πρωτομαγιά με στυλ στη φύση

Όποια και αν είναι η επιλογή σου, φρόντισε να φορέσεις την πιο ανοιξιάτικη διάθεσή σου. 

Μπορεί η Πρωτομαγιά να έχει περάσει εδώ και μέρες, αφού μπήκαμε στον Μάιο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο η αργία όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μετατίθεται για κάποια άλλη μέρα αμέσως μετά το Πάσχα, όπως και φέτος. Το αποτέλεσμα είναι ένα: ότι εμείς έχουμε άλλη μία ημέρα διακοπών και άλλη μία υπέροχη ευκαιρία να πάρουμε τα βουνά και τις θάλασσες παρέα με τους αγαπημένους μας. Είναι παράδοση να βρισκόμαστε στη φύση μια τέτοια μέρα, κάνοντας βόλτες και χαλαρώνοντας πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα, οπότε θέλουμε και το αντίστοιχο look.

Αυτό είναι το stylish αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τώρα οι Γαλλίδες στα σύνολά τους -Το έχεις και εσύ

Kαι επειδή ξέρω ότι τις προηγούμενες μέρες μάλλον τις πέρασες κάπου ανάμεσα σε ένα κολάν, μία φόρμα και ένα ελαφρύ πουκάμισο ή το αγαπημένο σου sweater (κυρίως λόγω του ακραίου φαγητού), σίγουρα την Πρωτομαγιά θα θέλεις να φορέσεις κάτι πιο ανάλαφρο, κάτι που να θυμίζει άνοιξη και να σε βάλει σε «λουλουδένια» διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CdlJoeEDOXa/

Ο καιρός εξάλλου θα είναι καλός όπως προβλέπεται, οπότε και εμείς θα οργανώσουμε το σωστό πικ νικ με το απαραίτητο σκηνικό εμπνευσμένο από τη γαλλική ριβιέρα ή την αγγλική εξοχή. Οπότε γιατί να μην ντυθούμε και ανάλογα; Στο σημείο αυτό να σε ενημερώσω ότι τα μιλάμε για τα πιο stylish outfits, τα οποία εννοείται ότι έχουμε βρει για σένα, με παντελόνι αλλά και girly φούστες για όλες όσες δεν θέλουν να πάνε με τα συνηθισμένα.

Photo-shared-by-Sabina-Socol-on-October-08-2023-tagging-@larrosoirparis..jpg

Επίσης, να προσθέσω ότι δεν έχουμε στις προτάσεις μας ούτε denims, όχι επειδή φυσικά δεν τα αγαπάμε -we love denim!- απλώς επειδή μία τέτοια μέρα καλό θα ήταν να χαιρετίσουμε την καινούργια σεζόν με ένα outfit που θα έχει μεγαλύτερη φαντασία, χρώμα και φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι και το λινάρι.

https://www.instagram.com/p/C5xyoZboRX0/

Οι φούστες που θα φορέσουμε την Πρωτομαγιά του 2024 θα είναι σίγουρα maxi, ενώ τα παντελόνια μας θα είναι wide leg. Το ίδιο ισχύει και για τις βερμούδες σε loose γραμμή, που ελπίζω να έχεις ήδη στη συλλογή σου από την περασμένη άνοιξη.

Corporatecore: Το office style αλλάζει και γίνεται λίγο πιο πολύχρωμο και ενδιαφέρον -Όπως και εμείς

6 outfits που θα σε κάνουν να πιάσεις το Μάη με στυλ: