Στα γενέθλια της Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό από το Fedez το μήνυμα που έστειλε είναι σαφές

Πατούλια Κατερίνα
Στα γενέθλια της Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό από το Fedez το μήνυμα που έστειλε είναι σαφές
Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

Τα πρώτα της γενέθλια ως single και χωρισμένη γιορτάζει σήμερα η influencer Chiara Ferragni και η φωτογραφία που επέλεξε ήταν μία και συγκεκριμένη.

Μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Fedez, η Chiara Ferragni έκανε ένα ξεχωριστό ποστ στο Instagram και μίλησε μετά από πολύ καιρό στα stories της το Instagram, στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα.

Η Chiara Ferragni μίλησε για το διαζύγιο και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν το άγχος της

Τα πρώτα γενέθλια της Chiara

https://www.instagram.com/p/C6qb1OiIzLt/

«Αυτά τα γενέθλια είναι ξεχωριστά για μένα. Ως γυναίκα και μητέρα, βλέπω ότι το μόνο που θα ήθελα να έχω εδώ: την αγάπη των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ όλους όσοι στέλνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους. Όταν λίγοι προσπαθούν να βλάψουν, η καλοσύνη σας με εμπνέει καθώς ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Chiara η οποία σήμερα κλείνει τα 37!

H Chiara και στα stories της στο Instagram παραδέχτηκε πως έχει καιρό να επικοινωνήσει με τον τρόπο αυτό με τους fans της και είπε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι την στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα με τα μηνύματά τους.

Εννοείται πως η Chiara έχει στο επίκεντρο της προσοχής της αυτό το διάστημα, την αλλαγή στη ζωή των παιδιών της, Vittoria και Leo και στο πώς θα μοιράζουν τον χρόνο ανάμεσά σε εκείνη και τον Fedez.

Τι παραδέχτηκε η Ferragni για τον χωρισμό από τον Fedez

Πριν λίγο καιρό, η Ferragni μίλησε στον παρουσιαστή για τα hate comments και το κύμα μίσους που δέχτηκε στα social media, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση της κρίσης στο γάμο της με τον Fedez.

«Είναι λίγο δύσκολος χρόνος, όλα πρέπει να τεθούν στο σωστό πλαίσιο. Η ιστορία μου είναι τόσο μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Ήταν σκληροί δυόμισι μήνες κατά τους οποίους βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Θα νομίζατε ότι κάποιος σαν εμένα θα ήταν προετοιμασμένος για ένα κύμα μίσους όπως αυτό. Είστε προετοιμασμένοι αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για τη βία ορισμένων επιθέσεων. Ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα καθώς το έχω ζήσει πολλές φορές από πρώτο χέρι», είπε η influencer.

Chiara και Fedez στα «χαρακώματα» για τις φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media

Kαι πρόσθεσε: «Πολλοί θεωρούν πως πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη στρατηγική. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η αποξένωση μεταξύ εμού και του Fedez είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον σύζυγό της η Ferragni εξομολογήθηκε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης αλλά είχαμε και στο παρελθόν κρίσεις, όμως αυτή είναι η χειρότερη».

Η 36χρονη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το διαζύγιο ωστόσο εξήγησε:

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω για αυτό που δείχνω εγώ ότι ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Federico ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Ο ράπερ Fedez έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, στη Francesca Fagnani στο Belve της Rai και υπήρξε αυθόρμητος στις απαντήσεις του για όλα.

«Επηρέασε το θέμα του Balocco την κρίση στη σχέση μας, ναι ναι και ναι», είπε ο Fedez με τη δημοσιογράφο να τονίζει: «Όλα τα brands που στήριζαν την Chiara εξαφανίστηκαν, εξαφανίστηκες κι εσύ, ειδικά όταν εκείνη σε στήριξε τόσο με τον καρκίνο»;

Ο Fedez δεν μάσησε τα λόγια του τονίζοντας πως η Chiara ήταν πάντα καλύτερη από εκείνον, σε όλα και έσπευσε να τονίσει -η Ferragni ακόμα μιλάει για κρίση που θα μπορούσε να ξεπεραστεί- πως η Chiara θα είναι πάντα η γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του.

«Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς δεν αντέξαμε. Όταν βρίσκεις τη χημεία σε οικείο επίπεδο, όταν βρίσκεις τη σύνδεση στο σεξουαλικό επίπεδο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αυτή η σύνδεση που είχα, που έχω, αυτή η σύνδεση είναι κάτι που σπάνια βρίσκω».

Ναι, δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Το γεγονός ότι νευρίασα για ένα λάθος που δεν έκανα είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Αυτό που με έκανε να νιώθω άσχημα, ακόμα κι αν δεν είναι ο λόγος που χωρίσαμε, είναι ότι πρέπει να απαντάω για πράγματα που δεν έκανα.

Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε πολύ διαφορετικοί: θα το είχα χειριστεί διαφορετικά, θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου αμέσως. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: δεν υπάρχει δόλος, λυπάμαι που η Chiara αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη όταν, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε και θα μπορούσε να εξηγήσει ότι οι ευθύνες, αν υπάρχουν, δεν είναι μόνο δικές της», είπε ο Fedez ρίχνοντας βέλη προς τον μάνατζερ της Chiara, την οποία δεν σταμάτησε να αποκαλεί γυναίκα του.

Tα πέντε χρόνια γάμου και τα 7 χρόνια σχέσης

Η Chiara γνώρισε τον Fedez κατά κόσμο Federico Lucia, στο τέλος του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2017 στην συναυλία του ράπερ στην Βερόνα, μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο. Το ζευγάρι έκανε έναν γάμο – υπερπαραγωγή την 1 Σεπτεμβρίου του 2018.