Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με τους γιους της και ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολιάζει όλο αλήθεια

Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με τους γιους της και ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολιάζει όλο αλήθεια

Πήρε τον Νικήτα και τον Άρη αγκαλιά η παρουσιάστρια και έγραψε το πιο έντονο συναίσθημά της σε ένα ποστ στο Instagram.

Οι ημέρες του Πάσχα είναι ημέρες αφιερωμένες στην οικογένεια και η Μαρία Μπακοδήμου το γνωρίζει καλά. Και γι' αυτό, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, πήρε μια μεγάλη αγκαλιά τους γιους της Άρη και Νικήτα και έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram:

Άρης και Νικήτας στην αγκαλιά της Μαρίας

«Η αγκαλιά και το μοίρασμα με αυτούς που αγαπάς και θα αγαπάς για πάντα είναι μια δύναμη που σε κάνει να νιώθεις βουνό. Χρόνια πολλά σε όλους σας και του χρόνου», έγραψε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C6mQ45yIECL/

Την εν λόγω πόζα μαμάς και γιων σχολίασαν πολλοί celebs ανάμεσά τους και ο Αντίνοος Αλμπάνης που έγραψε χαρακτηριστικά "model Agency".

bacodimou.jpg

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ για τους γιους της, η παρουσιάστρια είπε:

«Με ρωτάνε, «πως δούλευες με δύο παιδιά;». Δε θυμάμαι την κούραση και τα ξενύχτια. Έτσι λειτουργεί η δική μου μνήμη. Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά. Τώρα πια εισπράττω αποδοχή, μια επιβεβαίωση ότι καλά τα έκανα. Είμαστε πολύ δεμένοι γιατί δεν έχασα στιγμή μαζί τους.

Είναι και μεταξύ τους κοντά, γιατί έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Η σχέση μας ήταν πάντα ανοιχτή και ειλικρινής. Δεν παρίστανα ποτέ κάτι που δεν είμαι. Δεν έκανα ποτέ την σκληρή και την ατσαλάκωτη. Μπορούσα να δείξω ότι είμαι λυπημένη γιατί είχε συμβεί κάτι – μπορεί και να ήξεραν τι είχε συμβεί», είχε πει και εξήγησε:

«Όταν το παιδί βλέπει ένα γονιό που δε μασάει πουθενά, αισθάνεται ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν είναι όμως έτσι ζωή. Δε γίνεται να μη λυγίσεις. Αν συμβεί κάτι και σε στεναχωρήσει, τι θα πεις; Ότι δεν τα κάνω τόσο καλά όσο η μαμά μου η ο μπαμπάς μου. Όλοι άνθρωποι είμαστε, αυτό πρέπει να μάθει το παιδί».

Ο Άρης και ο Νικήτας φαίνεται πως ακολούθησαν τη διάσημη μαμά τους στις διακοπές και για το γεγονός αυτό η Μπακοδήμου είχε πει:

«Οι γιοι μου δεν με ακολουθούν στις διακοπές. Από ένα σημείο και μετά κάνουν τις δικές τους διακοπές, όπως κι εμείς κάναμε με τους γονείς μας».


«Μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω γι’ αυτούς μετά τα τις τελευταίες δηλώσεις».

Στις αρχές Νοεμβρίου, ένας από τους συνεργάτες της στο «Γεια σου», είχε στην παρουσιάστρια: ''Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με τη Μαρία Μπακοδήμου να λέει: ''Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε "θέλω όποιον απ' τους δύο να' ναι».

Από τότε η Μπακοδήμου αποκάλυψε πως οι γιοι της δεν θέλουν να μιλά για εκείνους.

Μάλιστα πρόσφατα, ο Άρης Αργυρόπουλος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε και για τη μαμά του:

«Τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου και όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου. Δεν με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει το επώνυμο μου. Ο λόγος που μπορεί να με βοηθήσει η μητέρα μου λόγω του ονόματος της είναι να μου κλείσει τραπέζι στα μπουζούκια. Έχω τρομερή σχέση με τον αδελφό μου, Νικήτα, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και λέμε τα προσωπικά μας. Όταν ήμασταν μικροί με τον αδελφό μου παίζαμε ξύλο και η μαμά φώναζε.

Η μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της «πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα» άλλα δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου.

Έχω πει στην μητέρα μου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά».

https://www.instagram.com/p/Cks9AoOqPW0/

Μαρία Μπακοδήμου: Oι #familygoals πόζες με τον γιο της Νικήτα Αργυρόπουλο

Πριν 20 ολόκληρα χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχουν καταφέρει ωστόσο να διατηρούν μια πολύ καλή επαφή. Οι 2 γιοι τους παραμένουν η no1 προτεραιότητά τους και τα τελευταία χρόνια το πρώην ζευγάρι βγαίνει συχνά έξω σε φιλικό πλαίσιο ή μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CvxKN4UIZbD/